Partners van Tincan

AUTOZINE

Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen. Autozine is een 100% digitaal magazine, beschikbaar via de website, Android app, iPhone app, iPad app en apps voor diverse merken Smart TV. Autozine heeft een bereik van ongeveer 300.000 tot 400.000 lezers per maand.

RDW

De RDW is de instelling die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. De RDW is een zelfstandig bestuursorgaan van de Nederlandse overheid. De RDW voert wettelijke taken uit. Hoofdtaak is het bijhouden van de levensloop van Nederlandse gemotoriseerde voertuigen en het beheer van de bijhorende documenten, zoals kentekens. Tincan heeft een RDW erkenning.

RABOBANK

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland.  Rabobank is voor Tincan de huisbankier.

AXP

AXP, onze MKB-accountant voor Tincan met kantoren in zowel Rotterdam als Amsterdam

Raetsheren

Raetsheren, onze partner op het gebied van risico’s en verzekeringen.

Taxmen

Voor al uw belastingadviezen, kunt u met Taxmen contact opnemen.

Regem

Samen met Eric de Koning van Regem bedenken we nieuwe vervoersconcepten voor onder meer de uitzendbranche om de kosten voor vervoer te verlagen.