Partners van Tincan

AUTOZINE

Autozine is het auto-magazine op Internet. Autozine is in 1999 gestart in Nederland en is uitgeroeid tot een pan-Europese uitgever met websites in negen landen. Autozine is een 100% digitaal magazine, beschikbaar via de website, Android app, iPhone app, iPad app en apps voor diverse merken Smart TV. Autozine heeft een bereik van ongeveer 300.000 tot 400.000 lezers per maand.

RDW

De RDW is de instelling die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. De RDW is een zelfstandig bestuursorgaan van de Nederlandse overheid. De RDW voert wettelijke taken uit. Hoofdtaak is het bijhouden van de levensloop van Nederlandse gemotoriseerde voertuigen en het beheer van de bijhorende documenten, zoals kentekens. Tincan heeft een RDW erkenning.

RABOBANK

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland.  Rabobank is voor Tincan de huisbankier.

AXP

AXP, onze MKB-accountant voor Tincan met kantoren in zowel Rotterdam als Amsterdam

Raetsheren

Raetsheren, onze partner op het gebied van risico’s en verzekeringen.

KNAB

In 2014 zag Knab Zakelijk het levenslicht. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er en kleine ondernemer. Tincan is partner van Knab op het terrein van kennismanagement en uiteraard gaat Tincan volledig voor het voordeel van de klant van Knab.

Leaseplan

Leaseplan is onze trotse partner van het Tincan Flexilease concept. Samen op weg door anders denken en doen. Uiteraard om de behoeften van klanten nog beter te kunnen invullen.

Honor Autoschade

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk en maatwerk. Elke schade is weer anders, of het nu gaat om het uitdeuken of het repareren van de lakschade in de autospuiterij. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij Honor Autoschade bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd.

Findio voor Auto

Findio voor auto is specialist in de financiële dienstverlening voor automotive.

Wilt u als particulier een autofinanciering afsluiten? Lees dan meer over een Findio Autoplan  en een Persoonlijke Lening met pand. Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u zakelijk rijden? Dan bieden we ook een Financial Lease   (Tincan verzorgt uw Financial Lease)

Autotelex

Autotelex geeft al sinds 1964 inzicht in de cijfers. De onafhankelijke specialist in actuele, objectieve en betrouwbare waardebepalingen van individuele voertuigen en complete wagenparken. Ze combineren input uit ons brede netwerk met eigen kennis en expertise.

Regem

Samen met Eric de Koning van Regem bedenken we nieuwe vervoersconcepten voor onder meer de uitzendbranche om de kosten voor vervoer te verlagen.

Taxmen

Voor al uw belastingadviezen, kunt u met Taxmen contact opnemen.