Over Tincan

Focus op de auto van uw wensen

Uw wensauto centraal
Bij Tincan staat uw wensauto centraal. De auto die echt bij u past, qua budget, praktische wensen maar ook qua uitstraling. Wij verkopen u geen rode auto omdat we deze op voorraad hebben staan. Als we een rode verkopen, dan alleen omdat u een rode wilt.

Tincan heeft geen showroom en duur verkoopapparaat. Wel investeert Tincan veel in software om uw autokeuze en het aankoop proces te versimpelen. En het tot een fijne, leuke ervaring te maken. Wij begrijpen dat de koop van een auto een belangrijk en duur moment is en nemen dan ook de tijd voor de begeleiding van het proces.

Hieronder leggen we in een paar stappen het hele proces uit.

yuvraj-singh-412883

Stap 1: uw autowens
Weet u al wat u wilt, dan kan u deze stap overslaan. En anders gaan we graag met u in gesprek en stellen wij een persoonlijke keuzelijst samen op basis van uw wensen. Dit kan telefonisch, per mail of we komen bij u langs in de regio Zuid-Holland of Amersfoort/Almere en omgeving. Als u het makkelijk vindt kunnen wij altijd een inruilvoorstel doen voor uw huidige auto. Of we helpen met de verkoop van uw auto.

Stap 2: ons aanbod.
Op basis van uw voorkeuren doen wij een paar suggesties met all-in prijzen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij proberen altijd met scherpe prijzen te werken, maar gaan niet per definitie voor de laagste prijs. Wij vinden service en zekerheid belangrijk en nemen dat mee in ons aanbod. U zit nergens aan vast. Omdat wij werken met scherpe, eerlijke prijzen geven wij voor uw in te ruilen auto een transparante handelsprijs. Wij werken dus niet met een inruilbonus terwijl u eigenlijk teveel betaalt voor uw nieuwe auto.

Stap 3: de aankoop en aflevering
Afhankelijk van waar de auto die u heeft uitgekozen is duurt het een paar dagen tot en met een paar weken voor een occasion om rijklaar voor u klaar te staan. Wij kopen de auto op moment dat u onze offerte schriftelijk heeft geaccepteerd. De betaling vindt plaats net voor of bij de aflevering. Alleen bij exotische auto’s (zoals een dure Porsche) vragen wij een aanbetaling. Vanaf komend jaar kunt u ook via IDEAL een betaling doen.

Wilt u (een deel van) het bedrag financieren. Dan zijn er verschillende constructies mogelijk. Voor zakelijke klanten kunnen wij financial lease aanbieden in samenwerking met Findio voor Auto.

Tincan zal enkele dagen voor de aflevering het kenteken en de meldcode doorgeven zodat u de auto kan verzekeren. Wilt u dat Tincan helpt met de verzekering? Dat doen we graag! Met het nummer van uw identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) kunnen wij de auto op uw naam zetten. Wij leveren alle auto’s in principe af op ons kantoor in ’s Gravenzande. Mocht u het op prijs stellen dan kunnen wij uw nieuwe auto overal in Nederland afleveren. Alle Tincan auto’s worden afgeleverd met luxe kentekenplaten en een volle tank zodat u een flink aantal kilometers kan genieten van uw nieuwe auto.

Stap 5: garantie en nazorg
Tincan werkt nauw samen met Autotrust en Bovag op het gebied van garantie. Van 6 maanden tot meer dan 24 maanden garantie is altijd mogelijk. De afhandeling van de garantie kan bij u in de buurt. Vooral makkelijk als u niet dichtbij ’s Gravenzande woont. Heeft u vragen over uw auto, een opmerking of een klacht? Het Tincan team staat voor uw klaar.

Heeft u andere vragen? Laat het ons weten op hallo@tincanauto.nl