Over ons

Een frisse kijk op auto's

Tincan is een initiatief van Thomas Edens en Wim Halverhout.

Tincan gelooft dat de huidige automarkt onnodig ingewikkeld is voor consument en autobedrijf. Door intransparantie en productpush koopt de consument niet precies de auto die bij hem/haar past. En het autobedrijf heeft geen toegang tot simpele online tools die inzicht bieden en de juiste inkoopkanalen om de match te maken.

Tincan maakt het kiezen, (in)kopen en verkopen van een auto logisch en simpel voor consument en bedrijf. Onafhankelijk van merk en importeur.

Bij Tincan staat de autowens centraal in plaats van wat we op voorraad hebben staan. En met die wens geven wij inzicht in welke auto’s wij voor u kunnen faciliteren. Dat kan een import auto zijn, maar ook een auto die ergens in Nederland te koop staat.

Meer en meer zullen wij met software en autoinformatie helpen bij de auto keuze en vanuit daar de mogelijkheid bieden de best passende auto (online) te kopen.

Onze vijf beloftes:

1. Onafhankelijk auto advies
2. Faire prijzen, scherp en marktconform
3. Elk merk en model leverbaar, nieuw en gebruikt
4. Elke auto wordt persoonlijk gecheckt en rijklaar gemaakt
5. Garantie afhandeling in heel Nederland mogelijk

Contact

Neem vrijblijvend contact op via 085-06 06 390 of via hallo@tincanauto.nl.

Voor de pers

Bent u geïnteresseerd in het verhaal achter Tincan? Of bent u op zoek naar scherp commentaar op ontwikkelingen in de automotive markt zoals de zelfrijdende auto, online auto’s kopen en elektrisch rijden? Neem dan contact op met Thomas Edens. Thomas@tincanauto.nl of 06-14142043

Het team: