Over Findo

findioauto_logo_transparant

Wie geld wil lenen voor een nieuwe auto, is bij Findio aan het juiste adres. Findio is een handelsnaam van Ribank N.V., specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche. Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CACF NL is op haar beurt weer een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa.

Bij Findio voor auto staat het klantbelang voorop. De wensen en persoonlijke financiële situatie van de klant neemt Findio als uitgangspunt. Dit betekent dat de klant kan rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Bovendien zorgt Findio ervoor dat de klant voldoende financiële reserve overhoudt om aangenaam te kunnen leven.

U kunt altijd bij Findio terecht met vragen. Daarom vindt Findio het belangrijk dat de klant goed wordt geïnformeerd over de producten en diensten. Dat doen ze op een eerlijke, heldere manier. In duidelijke taal. Ook aan de telefoon.

Hebt u vragen? Dan kunt u bellen met een van de medewerkers van de Autodesk. zij helpen u graag verder

Waarom Findio? 

  • Direct persoonlijk contact
  • Deskundig advies
  • Scherpe vanaf-rente
  • Vrijblijvende offerte

Wat is een goederenkrediet?
Een goederenkrediet is een geldbedrag waarmee de klant een bepaalde aankoop financiert. Bij een goederenkrediet heeft u dus niet de vrijheid het kredietbedrag te besteden aan een ander vrij in te vullen bestedingsdoel. Een voorbeeld van een goederenkrediet is een lening die specifiek bedoeld is voor de aankoop van een auto.

Een aanvraag indienen. Hoe werkt dat?
Wij kunnen samen met u een financiering aanvragen. Uiteraard kunt u ook zelf een financiering aanvragen.  Binnen enkele minuten ontvangt u de uitslag. Dit is een voorlopige uitslag op basis van de verstrekte gegevens. Hierdoor weet u vrijwel direct waar u aan toe bent. Het antwoord is voorlopig en uitsluitend gebaseerd op de gegevens die wij samen met u hebben ingevuld. Op basis van de documenten die wij of uzelf Findio toesturen/toestuurt met de werkelijke gegevens, zoals bijvoorbeeld de loonstrook, beoordeelt Findio vervolgens of de aanvraag definitief goedgekeurd wordt.

Voorwaarden
Voor financieringen die binnen de vrijstelling worden afgesloten is een aantal voorwaarden van toepassing: