Klanten vertellen

Fam. Duijndam

Had nooit van deze zaak gehoord.Maar kwam binnen in een warm bad. Heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Namen ook de tijd om alles uit te leggen. Heb er een heel goed gevoel bij. Geweldige auto gekocht.  gr fam Duijndam

Jan Verheij - de Groene Mediamakelaar

Toen ik voor mezelf ging beginnen begin 2018 moest ik afscheid nemen van mijn leaseauto. Als fervent Volvorijder had ik mijn zinnen gezet op weer een Volvo. Ik ben in contact gekomen met Tincan. We zijn samen gaan zoeken en in Duitsland gevonden waar in naar op zoek was. Ik ben volledig ontzorgd en nu trotse berijder van weer mijn favoriete  Volvo en tegen een zeer scherpe prijs. Chapeau voor het meedenken en de prima service! 

Piet Kuivenhoven - Kuivenhoven Poeldijk Vof

Het was voorjaar 2017 en ik was zoekende naar een andere auto. Mijn vorige wagen was op z’n eind en was destijds geïmporteerd uit Duitsland. De Duitse markt heeft als voordeel dat de keuze groot is en de wagens vaak goed onderhouden zijn en rijk uitgevoerd met accessoires. Via een vriend van mij werd ik gewezen op Erik Hoogenraad.

Hij draaide al jaar en dag zijn autoschadebedrijf en zou met 2 compagnons meer diensten op autogebied gaan draaien.

Een dienst daarvan was het ontzorgen op het gebied van een auto importeren uit bijv. Duitsland. De vorige wagen van mij had ik volledig zelf geïmporteerd en heb gemerkt dat daar veel bij kwam kijken. Deels veel tijd omdat het toch minimaal 2x een bezoek in Duitsland is en daarnaast niet geheel onbelangrijk moet je serieus verstand van auto’s hebben.

Dat hele traject heeft Tincan uiteindelijk naar zich toe getrokken. Erik is degene die als geen ander de gehele staat van een auto goed kan inschatten. Wim Halverhout , een van de compagnons, heeft mij veel bij gestaan in het financiële aspect. Wim heeft constant met een open calculatie gewerkt zodat je in mijn beleving het meest eerlijk zaken doet met elkaar.  De kers op de taart is dat wanneer je wagen dan in ’s-Gravenzande staat Erik in staat is om heel deskundig dat beetje “gebruiksschade” onzichtbaar op te knappen.

Tincan heeft voor mij een fantastische gebruikte wagen opgespoord en uitgeleverd als een nieuwe.

Joran Pronk - Keyplan BV

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Tincan. Contact verloopt snel en soepel en alles is goed geregeld. Een aanrader voor iedereen die een flexibele, meedenkende partner zoekt.

Eric de Koning - Regem.nl

De eerste auto die ik kocht bij Tincan was een Opel Corsa voor mijn vriendin in het voorjaar van 2017. Door verandering van werk heb ik in december 2018 weer een auto gekocht bij Tincan. Ik was op zoek naar een degelijke en betrouwbare gezinsauto waarmee ik zakelijk goed voor de dag kan komen. Tincan kreeg van mij die opdracht om een geschikte auto te zoeken binnen het gestelde budget.

Ik was verrast door de snelle suggesties die Tincan gaf, die ik op voorhand niet zelf zou hebben bedacht. Uiteindelijk heb ik binnen twee weken gekozen voor een Mazda 6 zonder dat ik een proefrit erin heb hoeven maken. Ik had het volste vertrouwen dat ik een goede auto geleverd kreeg, omdat de auto vakkundig zou worden nagekeken door Tincan.

Nu 8 weken later kan ik alleen maar concluderen dat de keuze goed is geweest en ben ik erg tevreden met de Mazda 6. Ik ben erg tevreden over de bereikbaarheid en creativiteit van Tincan.

Koper van een Mini

Ik wil u graag nog even bedanken voor het tasje met cadeautjes en natuurlijk de goede en hartelijke service. Ik ben heel erg blij met de auto!