Auto advies

Auto advies voor consumenten

Tincan heeft veel ervaring in het helpen van klanten met de juiste auto. De keuze is reuze, maar hoe vind je nu de auto die echt bij je past? Op basis van budget, praktische zaken (denk aan gezinssamenstelling, wintersport, caravan etc.) maar ook emotie kijken we welke auto’s het beste passen.

In de regio Haaglanden/Rijnmond/Westland en omgevings Utrecht/Amersfoort/Almere komen we zelfs vrijblijvend langs om het advies door te nemen. En op basis daarvan een offerte te doen. Geheel vrijblijvend.

Wij werken ook aan een online tool om u nog beter te kunnen helpen. Zodra deze af is kunt u online uw wensen invullen en het resultaat bekijken.

Via onze partner www.autozine.nl kunt u al vele autotesten en modellen bekijken. Bent u toe aan persoonlijk advies, neem dan contact met ons op. Of ga naar Wensauto.

Auto advies voor ondernemers

Tincan heeft een achtergrond in autolease en heeft in het verleden al honderden auto’s ingekocht voor een grote bekende onderneming en daarmee de autokosten met meer dan 30% verlaagd.

Om een dergelijke scan te kunnen doen kijken we naar de branche, het type onderneming en het logistieke proces. Op basis daarvan komen we met een aantal scenario’s om de kosten te verlagen of meer auto voor het zelfde geld te krijgen. Zeker als u als jarenlang bij dezelfde leasemaatschappij zit kan het voordeel flink oplopen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.