Na een aantal weken van voorbereiding zijn 10 Opels Karl op 1 januari op kenteken gezet en in de vroegte op 2 januari geleverd aan Business People om direct dezelfde dag nog ingezet te worden zodat het personeel op een veilige, comfortabele manier richting de klant kan rijden.

Bij Business People vindt u alle disciplines voor een gezond bedrijf onder één dak en is een verzameling van zeven bedrijven. Van payrolling en tijdelijke ondersteuning tot en met verzuimmanagement en strategisch advies. (voor meer info : http://www.businesspeople.nu/)

De Opels Karl zijn geleverd door Tincan Auto in samenwerking met Honor Autoschade die de auto’s de komende jaren de eventuele schades zal herstellen. 

        

Tincan blijft met Business People creatief meedenken hoe de auto’s maximaal ingezet kunnen worden tegen aantrekkelijke kosten per kilometer.