Het jaar 2017 loopt ten einde. Tincan vertelt u graag wat er in 2018 zoal op autogebied staat te gebeuren. Het lijkt erop dat auto’s weer hot zijn. Bijna alle automerken komen in 2018 met nieuwe modellen op de markt. In het artikel van 18 december jl. informeerden wij u over de merken Audi, BMW, Citroën, DS, Ford, Honda, Jaguar en Lexus. U krijgt nu het vervolg met aandacht voor automerken zoals Mercedes, Opel, Nissan, Peugeot en Volvo.

Mercedes

Audi en BMW komen met veel nieuwe modellen op de markt. Klik hier voor informatie. Mercedes kan natuurlijk niet achterblijven. De nieuwe A-klasse zal op moeten gaan nemen tegen de nieuwe BMW 1-serie. Verder komt er een nieuw G-klasse, mogelijk een vervanger voor de Mercedes GLE.

Een stevige concurrent voor de Porsche Panamera zal ook gaan verschijnen. En voor wie dat niet genoeg is mag zich gaan focussen op Project One. Deze auto wordt echt uniek. Vele formule 1 technieken zal in die auto gaan terugkomen.

Nissan

Over Nissan kunnen we kort en krachtig zijn. Onlangs is de nieuwe Nissan Leaf aan het publiek gepresenteerd. Qua design naar onze mening een grote vooruitgang in vergelijking tot het huidige model. Met een goede actieradius en een nette prijs kan deze auto het wel eens heel goed gaan doen. Zeker wanner Nissan in staat is om de Leaf op korte termijn te leveren, dan zullen de verkopen van de Leaf eenieder positief gaan verrassen.

Opel

Het nieuws rondom Opel is wat beperkt. Opel krijgt in ieder geval een nieuwe Corsa op een nieuw platform. De onlangs verschenen Grandland X wordt in 2018 ook als een plug-in hybride auto op de markt gebracht.

Peugeot

De 2008 krijgt een oplvolger. Ongetwijfeld zal deze auto veel weg hebben van de Opel Crossland X en Citroën Aircross. Peugeot staat dan met de 2008, 3008 en de 5008 goed in de SUV markt gesteld. Het is bijna allemaal SUV wat de klok slaat zou je zeggen. Je moet gewoon veel lef hebben om met andere modellen op de markt te gaan komen. Peugeot toont in ieder geval lef door in 2018 met een nieuwe Peugeot 508 op de markt te gaan komen.

Subaru

Subaru fans opgelet! De Subaru Impreza komt terug. Natuurlijk wordt deze auto weer van een vierwielaandrijving voorzien en de boxermotor zal zeker ook niet ontbreken. Tijdens de jaarwisseling 2017/2018 komt de auto op de markt. Een plug-in hybride Impreza is ook in aantocht.

Toyota

???????????? Even afwachten wat Toyota betreft. Ongetwijfeld wordt de nieuwe Auris gelanceerd?

Volkswagen

Ten opzichte van de Duitse merken BMW, Audi en Mercedes is het bij Volkswagen wat rustiger. Het belangrijkste nieuws is natuurlijk de lancering van de T-Roc. Daarnaast zal er een Volkswagen UP GTI gaan komen.

Volvo

De onlangs gepresenteerde en geprezen Volvo XC40 zal begin 2018 gaan rijden. Verder is het nog even afwachten ten aanzien van de opvolging va de S40/V40 en de S60/V60. Ten aanzien van de S60/V60 is het nog erg stil, maar laat ons maar verrassen. Voor de V40 zijn inmiddels als twee conceptversies uitgebracht. De kans dat in 2018 een nieuwe V40 gelanceerd wordt lijkt ons dan ook meer waarschijnlijk.

Kortom, in 2018 staat er voor bovengenoemde merken genoeg op stapel. Ieder merk verwacht uiteraard dat hun auto een hit gaat worden. Maar ook in 2018 zullen er weer winnaars en verliezers zijn.

Tincan is een autobedrijf dat gelooft dat auto’s kopen anders kan. Door slim in te kopen kunnen wij u als klant altijd voordeel bieden. Ons marktgebied is heel Nederland. Of u nu in Amsterdam, Den Helder, Den Haag, Groningen, Westland of Maastricht woont, wij zijn er voor u.

U kunt de auto zelf samenstellen, van Mercedes tot en met Dacia, vrijwel alle merken kunnen wij leveren. Tincan Auto, wijs met auto’s, van wens tot realiteit

Tel.: 085 – 06 06 390 (tot 22.00 uur)

 e-mail : hallo@tincanauto.nl